Noi îți oferim produse de înaltă calitate

Suntem unici furnizori de vopsea termorezistentă Forrest Paint din gama de Stove Bright® din România.

Clientii noștri până în momentul de față sunt mulțumiți de calitatea produselor noastre, producătorul nostru fiind unul dintre cei mai renumiți în SUA pe acest domeniu, care se află în continuă dezvoltare în acord cu cererea clientelei.

Ne prezentăm sub firma Aqua D&P Technologies, cu domeniu de activitate în Soluții și Echipamente pentru Protecția Mediului, site-ul nostru oficial fiind www.aquadp.ro

Fiind dealeri mari pe piața din România pe Incineratoare (www.incineratoare.ro) am avut clienți care au apelat pentru personalizarea echipementelor solicitate termic, alți clienți vechi au apelat la noi pentru a le oferi vopsea termorezistentă în vederea renovării echipementelor, dar și cu alte aplicații, industriale sau private.

Aici găsești ajutorul de care ai nevoie

Vopsea Termorezistentă Stove Bright® ideala pentru sobe si seminee cu aplicabilitate diversificată pe suprafețe cu solicitare termică ridicată, are 3 modalități de aplicare, spray, pensulabilă și pulverizabilă. Pentru fiecare metodă vopseaua este adaptată aplicabilității prin modul în care este preparată și a conținutului în așa fel încât odată cu fiecare strat îți menține forma, nuanța, aspectul. Dacă indicațiile de preparare a suprafețelor pentru vopsit sunt urmate cu strictețe rezultatele sunt garantate. Gama noastră de vopsea termorezistentă are 33 de culori plăcute, pentru adaptibilitate la mediu si design. Oferim culori standard și culori care se prepară la comandă, în funcție de preferința clientului nostru.

De asemenea în special pentru sobe, cuptoare și șeminee avem o gamă de produse de curățat sticla termorezistentă, inoxul și alte suprafețe metalice, ceramice sau porțelan. Indiferent pe ce combustibil (lemn, peleți, gaz) vopseaua rezistă până la temperatura de 650°C.

Avem și poze care să vă inspire

Semineu vopsit cu vopsea termorezistenta culoarea portocaliu deschis
Poza cu semineu vopsit culoarea negru mat

Misiune

Stove Bright Paint își propune să ofere produse de calitate superioară pentru vopsirea aragazelor și sobelor. Misiunea noastră este de a oferi soluții durabile și estetice, care să îmbunătățească aspectul și performanța echipamentelor de gătit și de încălzire, sporind astfel confortul și satisfacția clienților noștri.

Viziune

Viziunea noastră este să fim liderii de piață în ceea ce privește produsele de vopsire pentru echipamentele de gătit și de încălzire. Ne dorim să fim recunoscuți drept un brand de încredere, care oferă soluții de calitate superioară, adaptate nevoilor clienților noștri.

Calitate

Calitatea este o valoare esențială pentru noi. Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și tehnologii de ultimă generație pentru a ne asigura că produsele noastre oferă o rezistență și o durabilitate excelente. Testăm și verificăm constant produsele noastre pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Cos cumparaturi0
Nu sunt produse in cos
Continua cumparaturile
0