Despre Forrest Paint

Forrest Paint vă acoperă. Fie că este vorba de o lucrare în interior sau în aer liber, pentru prima dată când pictezi sau ești un antreprenor cu experiență, te putem ajuta. Din 1973, suntem singurul producător local de vopsea din sudul Văii Willamette. De-a lungul anilor, ne-am construit numele utilizând ingrediente și formulări de înaltă calitate pentru a oferi cea mai bună vopsea comunității noastre din Pacific Northwest. Experții noștri tehnici merg mai presus și dincolo pentru a ajuta proprietarii de case și antreprenori în proiecte de toate dimensiunile.

La Forrest Paint, creăm acoperiri atât pentru antreprenori, cât și pentru proprietarii de case. Știm importanța de a avea vopsea de lungă durată și de încredere la locul de muncă și în propria casă. Vopselele noastre funcționează pentru proiecte rezidențiale și comerciale, precum și pentru suprafețe interioare și exterioare. Familiaritatea noastră cu Pacific Northwest ne ajută să creăm cea mai bună vopsea pentru dvs., indiferent de scopul proiectului dumneavoastră.

 

Dar mai e ceva de stiut…

De la vopsele de lux până la opțiuni directe din fabrică ieftine, avem cea mai bună vopsea pentru munca ta. Chimiștii noștri interni formulează acoperiri interioare și exterioare, grunduri, pete, articole diverse și vopsele speciale.

Vopselele noastre de interior includ o varietate de finisaje, cum ar fi mat, satinat și coajă de ou. Oferim grunduri pentru gips-carton, lemn nu și vopsele pe bază de ulei. Producem, de asemenea, emailuri acrilice semi-lucioase și cu uscare rapidă, precum și Peel Seal pentru a lucra pe suprafețe cu vopsea care se decojește parțial. Fiecare dintre produsele noastre a fost testat și rafinat în comunitățile noastre locale. Indiferent de vopsea pe care o alegeți, avem încredere că veți fi mulțumit de rezultate.

Faceți click pe imagine pentru a vizita website-ul lor

"
Forrest Paint logo
Cos cumparaturi0
Nu sunt produse in cos
Continua cumparaturile
0