Poza cu semineu vopsit culoarea negru

Sobe și șeminee

Vopsea Termorezistentă Stove Bright® ideală pentru sobe si seminee cu aplicabilitate diversificată pe suprafețe cu solicitare termică ridicată, are 3 modalități de aplicare, spray, pensulabilă și pulverizabilă. Pentru fiecare metodă vopseaua este adaptată aplicabilității prin modul în care este preparată și a conținutului în așa fel încât odată cu fiecare strat îți menține forma, nuanța, aspectul. Dacă indicațiile de preparare a suprafețelor pentru vopsit sunt urmate cu strictețe rezultatele sunt garantate. Gama noastră de vopsea termorezistentă are 33 de culori plăcute, pentru adaptibilitate la mediu si design. Oferim culori standard și culori care se prepară la comandă, în funcție de preferința clientului nostru.

De asemenea în special pentru sobe, cuptoare și șeminee avem o gamă de produse de curățat sticla termorezistentă, inoxul și alte suprafețe metalice, ceramice sau porțelan. Indiferent pe ce combustibil (lemn, peleți, gaz) vopseaua rezistă până la temperatura de 650°C.

 

  • Reține culoarea la expunere îndelungată până la 650°C
  • Formula de calitate înaltă, se usucă repede și rezistă al zgârieturi
  • Folosită de producătorii mari de sobe și șeminee ca finisaj în industrie
  • Protecție împotriva ruginii.

Bine de știut

Rezistență la temperaturi ridicate

Vopseaua Stove Bright este special creată pentru a rezista la temperaturi de până la 650°C. Aceasta înseamnă că poate fi utilizată cu încredere pentru a-ți vopsi soba sau alt aparat de încălzire, fără să îți faci griji că se va deteriora din cauza temperaturilor ridicate.

Durabilitate

Vopseaua Stove Bright este cunoscută pentru durabilitatea sa. Aceasta nu se decolorează și nu se descuamează, ceea ce înseamnă că vei avea o culoare frumoasă și uniformă timp îndelungat. De asemenea, vopseaua Stove Bright este rezistentă la zgârieturi și la abraziune, deci va arăta la fel de bine și va fi protejată în timpul utilizării zilnice.

Ușor de aplicat

Vopseaua Stove Bright este ușor de aplicat și se usucă rapid. Aceasta înseamnă că nu trebuie să aștepți mult timp pentru a utiliza din nou aparatul de încălzire după ce l-ai vopsit. Mai mult decât atât, vopseaua Stove Bright este disponibilă într-o gamă largă de culori, ceea ce îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza aparatul de încălzire cum dorești.

Ilustratie om cu carte in mana

Galerie imagini

poza de la clienti cu vopsea albastra aplicata pe soba
poza de la clienti cu vopsea albastra aplicata pe soba
poza de la clienti cu vopsea aplicata pe soba
poza de la clienti cu vopsea albastra aplicata pe soba
poza de la clienti cu vopsea aplicata pe soba

Alte utilizări

poza cu semineu gri in casa

Utilizare casnică

Vopsea Termorezistentă Stove Bright® ideală pentru sobe si seminee cu aplicabilitate diversificată pe suprafețe cu solicitare termică ridicată, are 3 modalități de aplicare, spray, pensulabilă și pulverizabilă. 

poza zona indusriala

Utilizare industrială

Stove Bright® este special conceput pentru aplicații cu utilizare frecventă și intensă a temperaturilor ridicate de accea, această vopsea termorezistentă este recomandată utilizătorilor de cuptoare industriale. 

poza cu toba de esapament

Auto

Vopseaua termorezistentă Stove Bright® este foarte căutată și în Industria Auto, mulți clienți sunt mulțumiți de prestanța produselor noastre în acest domeniu, în urma căruia am format un parteneriat foarte bun pe această branșă.

Te-ar putea interesa

Cos cumparaturi0
Nu sunt produse in cos
Continua cumparaturile
0